Iki nemokamo pristatymo liko 100.00€

Jūsų prekių krepšelis tuščias

media
media

Flizeliniai tapetai – funkcionalus sienų dekoras!

Įprasti, nuobodžių raštų, popieriniai tapetai jau seniai ya atgyvena ir kuomet kalbame apie tapetus apskritai – reikia į viską žvelgti plačiau. Šiuo metu daugelio mėgstami flizeliniai tapetai atkeliauja ne tik į lietuvių namus, tačiau ir širdis, kadangi jie puikiai atrodo, ilgai laikosi, o klijavimas paprastas. Tapetai vėl grįžta į madą, tačiau dabar jie kur kas funkcionalesni nei prieš dešimt metų!

Šiandien flizelinių tapetų pasirinkimas yra ypač platus. Nuo tokių, kurie labiausiai rekomenduojami vaikučių kambariuose, iki labai modernių arba klasikinių. Nuo pačių paprasčiausių iki pačių inovatyviausių, kuriuos kuria dizaineriai net pagal specialius užsakymus. Šie tapetai ypač pamėgti vaikų kambariuose, kadangi yra jaukūs, malonūs ne tik akiai, tačiau ir rankai. Neaustiniai tapetai yra pralaidūs orui, vandeniui, o tai leidžia sienoms „kvėpuoti“.

Flizeliniai tapetai yra pagaminti iš neausto pluošto. Rinkoje jie karaliauja apie dešimtmetį ir vis didesniais ir didesniais žingsniais lenkia įprastus dažus arba šlapius tapetus. Tapetų gamyboje naudojamos ne tik sintetinės, tačiau ir natūralios medžiagos, kurios sienoms suteikia išskirtinių savybių. Tapetus itin  paprasta klijuoti, neaustiniams tapetams  naudojami  specialūs klijai. Jie tepami ant sienos, o ne ant tapeto. Tai labai palengvina tapetų klijavimą.

vaikiski tapetai

Papildomas privalumas yra lengvas ir paprastas tapetų valymas. Tad tai bene viena pagrindinių priežasčių, kodėl šie tapetai taip dažnai pasirenkami vaikų kambariuose. Valymui tereikia minkštos šluostės ir šilto vandens. Jeigu atsirado tamsių dėmių – kartu panaudokite ir muilo lašelį, kuris padės pašalinti nešvarumus. Svarbiausia, kad tapetus galima valyti reguliariai – jie nepakeis savo išvaizdos.

Šie tapetai yra atsparūs garams, tad gali būti klijuojami ne tik dažnai pasirenkamuose vaikų kambariuose, tačiau taip pat ir vonios patalpoje, virtuvėje. Nuo drėgmės tapetas neatlips, nepasikeis jo spalva arba forma.

Lygiai taip pat kaip paprasta prižiūrėti šiuos tapetus – lengvas ir jų klijavimas, tad tikrai nereikia specialisto, kad jis darbus atliktų už Jus. Klijus, kurie skirti tapetams, klijuokite tiesiai ant sienos ir nesivarginkite tepti didelių tapetų lakštų. Taip sutaupysite ne tik daug laiko, tačiau ir pastangų, kadangi įprastas tapetų klijavimas dažnai reikalauja visos šeimos pagalbos. Užtepus klijus pridėkite tapetus prie sienos, su ranka juos lyginkite.

vaikiski tapetai

Tapetas yra labai tvirtas, tad neatsiras jokių įplyšimų, jis puikiai džius, taip pat pavyks išvengti susidariusių oro burbuliukų. Paprasta technologija leidžia puikiai ištapetuoti sienas net ir tokiu atveju, jeigu tai darote pirmą kartą!

Suteikti gyvybės net ir senoms sienoms galima su paprasčiausiais tapetais. Žinoma, vertinkite raštus, kadangi sienos tapetuojamos bent jau keleriems metams, esant poreikiui, ir ilgiau. Tad nuspręskite, kokį stilių kuriate, kokios detalės jį formuoja ir kaip turi atrodyti sienos, kad visuma būtų tobula.

Komentarai: 0
Komentarų nėra
Palikite atsakymą

Jūsų el. pašto adresas negali būti rodomas. Privalomi laukai yra pažymėti*