Iki nemokamo pristatymo liko 100.00€

Jūsų prekių krepšelis tuščias

media
media

Smulkmenos, kurios formuoja mergaitės kambario atmosferą

643x851

Nors tėveliai dažnai įdeda labai daug pastangų, kad pavyktų susikurti tokią vaiko kambario erdvę, kad joje būtų galima ir džiaugtis, ir mokytis, ir žaisti, ir skleisti savo fantaziją, tačiau detalių pasirinkimas turėtų būti paliekamas vaiko rankose, kadangi būtent mažieji kuria savo namus, savo „pilį“ ir erdvę, kurioje yra gera būti! Kadangi šiais laikais daugelis perka internetu – apsipirkti kartu su vaiku yra labai paprasta. Tai nereikalauja daug laiko, paieškos dažniausiai virsta labai smagiu žaidimu, kuris padeda ne tik sukurti stilingą interjerą, tačiau taip pat ir atrasti bendrus pomėgius, palyginti vaikučių bei tėvelių skonį!

Kaip atrodo tas jaukus ir akiai malonus vaiko kambarys? Pirmiausia – nerti gaminiai, kurie ne tik puošia, tačiau yra ir labai funkcionalūs. Juos lengva plauti, jie stilingi, galiausiai, ilgaamžiai. Ypač mėgstami nerti kilimai, daiktadėžės bei pufai iš I. P. Nertuvėlės. Daiktų pasirinkimas labai platus, tad nesunkiai priderinsite skirtingus daiktelius, kuriuos vienis tas pats stilius bei modelis.

Greta nertų daiktų labai puikiai įkomponuojamos ir DECO idėjų pagalvėlės su užrašais! Nors kataloge galima rasti labai daug stilingų bei universalių pagalvėlių, kurios nuostabiai atrodys vaiko kambaryje, tačiau mažieji labai mėgsta vardines pagalvėles. Juk nuo mažens labai svarbu ugdyti vaiko savarankiškumą ir paaiškinti, kad savo daiktus reikia prižiūrėti. O jeigu tai minkšta it debesėlis pagalvėlė – saugojimas bus tikras malonumas! Taip pat DECO idėjos siūlo pasižvalgyti po paveikslų kolekciją, kuri leis vaikų kambariui įkvėpti jaukumo, šilumos bei meilės.

Greta DECO idėjų pagalvėlių labai skoningai atrodo ir Ausuotis žaislai, kurie puikiai tinka tiek aktyviems, tiek ramesniems vaikams, kurie ieško geriausio draugo! Suprantama, kad stilingame kambaryje reikia vilkėti ir stilingus drabužius, kad visuma būtų išbaigta ir... tobula. O tam reikia užsukti į Epic Linen, kur galima įsigyti linines mergaiškas sukneles.

Stilingame kambaryje reikia suformuoti ne tik darbo, tačiau ir poilsio zoną. Jeigu kambarys yra mažas – puikiai tiks supynės, kurios kabinamos kambaryje. Sūpynės, Baldakimai vaikams CrazyKids – nuo modernesnio iki labiau klasikinio stiliaus. Galiausiai, būtent tokio, kuris labiausiai patinka vaikui. Po sūpynėmis padėkite minkšta DECO idėjų pagavėlę, kad mažasis galėtų patogiai ir minkštai nulipti. O kad suptis būtų galima ne kambaryje, tačiau kvepiančiuose laukuose – puikiai tiks Simfonijos gėlės! Gyvos gėlės net ir tamsiausiu metu leis džiaugtis pavasariu kambaryje. Greta gėlyčių įkomponuokite ir My Cozy Lab dekoracijas. Ypač mėgstamos žvaigždutės ant pagaliuko. Įsmaigstytos į gėlių vazonus jos atrodys tiesiog pasakiškai... (įsigyti nuostabius vazonėlius galima Kvepia namais).  Kaip ir Irmos Pasakų lėlytės, kurios su mergaitėmis bei berniukais keliaus į pasakų karalystę.




Pakabinami RVhandmade veidrodžiai - žaisminga detalė vaiko kambariui arba fotosesijai. Galiausiai, paskutinis akcentas - Ka Nor's gražaus pagalvėlės namukai, kurie atrodys labai skoningai greta DECO idėjos vardinių pagalvėlių.

Komentarai: 0
Komentarų nėra
Palikite atsakymą

Jūsų el. pašto adresas negali būti rodomas. Privalomi laukai yra pažymėti*