Iki nemokamo pristatymo liko 100.00€

Jūsų prekių krepšelis tuščias

media
media

Būkite pats sau dizaineris: kiekvieną sezoną keiskite vaiko kambario interjerą

Visi norime gyventi jaukiuose namuose, tad visiškai natūralu, keičiantis sezonui siekiame pakoreguoti ir namų interjerą. Juk žiemos metu norisi daugiau lempučių, o pavasarį – daugiau spalvų. Daugeliui mūsų reguliarus interjero keitimas tampa rūpesčiu, kadangi prekybos vietoje tobulai atrodanti vaza namuose neberanda jai tinkamos vietos. O ir baldų perstumdymas kartais neatitinka galimybių, kadangi didelių gabaritų daiktai užima nemažai vietos, o juos perstumdžius vizualiai sumažinama arba iškraipoma kambario erdvė.

Jeigu sunku keisti namų interjerą be pagalbos – tokiu atveju Decoidejos.lt tampa paruoštuke, kurioje greitai perkomplektuosite vaikų kambario interjerą priklausomai nuo savo poreikių, nuo sezono, galiausiai, nuo vaiko pageidavimų.

Žiemos metu vaiko kambaryje taip pat turėtų „karaliauti“ interjero akcentai, kurie padeda išpildyti žiemos karalystės dvasią. Tačiau nereikia rinktis šaltų atspalvių, kadangi žiema gali būti labai jauki. Rinkitės pastelinius žydrus atspalvius, puikiai atrodys ir baltos,dramblio kaulo sienos, kurios dekoruotos didele šiaurine meška, tapsiančia vaiko drauge. O jeigu mažasis nori kambaryje netikro sniego pusnių – tokiu atveju puikus pasirinkimas yra  kilimai, kurie tokie  jaukūs, kad ant jų gulėdamas vaikas jausis tarsi besisupantis ant debesies. Derindami prie žiemos akcentų rinkitės baltus, pilkus arba melsvus kilimėlius.


Kai už lango vis dažniau pradeda šviesti saulutė ir norisi kambariui suteikti daugiau pavasario – siūlome žiemines kambario dekoracijas, akcentus saugiai susidėti iki kitos žiemos ir atnaujinti vaiko kambario interjerą taip, kad jame kvepėtų pavasariu!

Pilkus kilimėlius keisti rausvais, šiaurines meškas – gėlių lipdukais, skoningais įrėmintais paveikslėliais,   netgi kilimais su tokiais pačiais paveikslėliais.  Viskas  suderinta -  iš vienos kolekijos!  Kolekcijos įvairaus amžiaus vaikams - mažiems zuikučiams ar paaugusiems tyrinėtojams!








Decoidejos.lt interjero kolekcijos sukomplektuotos taip, kad tiktų kambaryje, kad kiekviena smulkmena atrodytų tobulai. Rinkitės, derinkite ir suteikite galimybę vaikučiui kiekvieną sezoną gyventi vis kitokiame interjere, ugdykite jo kūrybiškumą ir akcentus rinkitės kartu su juo, kad kūrimo procesas būtų malonus ir suartinantis.


Komentarai: 0
Komentarų nėra
Palikite atsakymą

Jūsų el. pašto adresas negali būti rodomas. Privalomi laukai yra pažymėti*