Iki nemokamo pristatymo liko 100.00€

Jūsų prekių krepšelis tuščias

media
media
media

Jei sienos prabiltų...

Ką pasakytų jūsų virtuvė, jei galėtų kalbėti? „Atsargiai – nešvarūs indai krenta iš kriauklės“? O gal priešingai – „Čia gyvena juokas, šypsena ir skani kava“? Kaip manote, koks posakis geriausiai atspindėtų jūsų miegamojo atmosferą? Koks  įkvepiantis lietuvikšas ar angliškas užrašas turėtų būti Jūsų biure ant sienos?

    


Lipdukai su žodžiais ne tik pagyvina tuščias sienas, bet ir perteikia   vietos paskirtį, gyvenimo filosofiją arba gali būti tiesiog šmaikštus aforizmas, kuris kalba garsiau, nei vietos savininkų apie save ištarti žodžiai.

Teksto atspalvį derinkite prie sienos spalvos, baldų, geriau rinkitės sienoms šiek tiek  kontrastuojančią spalvą, Šis sienų dekoras padės kurti išskirtinę atmosferą ir formuoti vietos nuotaiką.





Išties kiekviena vieta, jei atidžiau ją patyrinėsime, ims pasakoti savo istoriją. Kiekviena vaiko istorija prasideda nuo  vardo, tad puikiai galima derinti vaiko vardo lipduką su papildomomis dekoracijomis kurios kambarį pakeis neatpažįstamai. Dar daugiau jų – vietų istorijų pavyzdžių – galite rasti mūsų tinklalapyje, tekstinių lipdukų skiltyje. Jei jus įkvepiančio posakio nerandate tarp mūsų siūlomų, su malonumu užrašysime ir įamžinsime jūsų sugalvotąjį.

Komentarai: 0
Komentarų nėra
Palikite atsakymą

Jūsų el. pašto adresas negali būti rodomas. Privalomi laukai yra pažymėti*